vrijdag 7 juni 2013

Yes, we can...

... want we zijn er helemaal klaar voor. Koffers zijn gepakt, huisjes en tuintje netjes opgeruimd en de kids zijn gebrieft (en nu maar hopen dat daar ook iets van blijft hangen ;) ). Even werd nog geopperd om met dit weer maar gewoon thuis te blijven, maar dat was toch maar hééél even :)

Effe een korte dagindeling voor morgen:

Tegen 06:30 uur hopen we op weg te zijn naar Schiphol waar om 11:00 uur vlucht LH989 zou moeten vertrekken naar Frankfurt. Na iets meer dan een uur vliegen komen we daar weer met beide voetjes op de grond om 12:15 uur.
Om 13:20 uur beginnen we dan met vlucht LH446 aan de grote oversteek naar Denver. Tegen de tijd dat we daar landen zullen de meesten onder jullie al weer met de oogjes dicht onder de wol liggen want dan is het hier 23:25 uur - al kan ik me inbeelden dat er dan ook nog een paar achter een pint op het terras zitten. Voor het gemak heb ik hiernaast zowel de klok voor Maaseik als die in Denver bijgevoegd (we blijven de hele vakantie in dezelfde tijdzone).

Voor zij die onze vluchten willen volgen: http://www.flightradar24.com/ en dan filter op DLH989 en DLH446.

Na het aanschuiven voor de douane en afhalen van bagage en auto op de luchthaven vertrekken we dan richting Estes Park. Naargelang de gekozen route is dit zo'n 2 à 3 uur rijden. Het zal er vanaf hangen hoe snel we op de luchthaven kunnen vertrekken of we de 'snelle' of 'mooie' route nemen. In ieder geval hopen we tegen ten laatste 21:00 uur (hier dus zondagochtend 05:00 uur) aan te komen. Tegen de tijd dat we dan in horizontale positie komen zullen we wel een dag van zo'n 25 uur achter ons hebben.

Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten